ÍNGRÉDÍÉNTS
Fór thê Cãkê :
- 350 g | 12.3óz | 2¾ cúps plãin flóúr
- 330 g | 11.6óz | 1⅔ cúps cãstêr súgãr
- 60 | 2óz | 1/3 cúp gróúnd ãlmónds
- 1 tbsp bãking pówdêr
- 1 tsp bicãrbónãtê óf sódã
- 1/2 tsp sãlt
- 3 lãrgê êggs
- 200 g | 7óz | ¾ cúp + 1 hêãpêd tbsp cóld únsãltêd búttêr cúbêd
- 215 g | 7óz | ¾ cúp Grêêk yógúrt + 2 tbsp frêsh lêmón júicê
- 250 g | 1 cúp frózên blúêbêrriês + 1 tbsp flóúr
- zêst óf 1 lêmón
- 125 g | 1/3 cúp frêsh blúêbêrriês
- Júicê óf 1 lêmón
- 150 g | 1 1/4 cúp icing súgãr
- Hãndfúl frêsh blúêbêrriês tó dêcórãtê
- Prêhêãt thê óvên tó 180C (350F). Sprãy ã 10 cúp búndt tin with cãkê rêlêãsê ór grêãsê it with búttêr ãnd dúst with flóúr, tipping óút ãny êxcêss.
- Add ãll thê dry ingrêdiênts - flóúr, súgãr, gróúnd ãlmónds, bãking pówdêr / sódã, sãlt, lêmón zêst - in thê bówl óf yóúr stãnd mixêr ór fóód prócêssór. Briêfly mix ór púlsê tó cómbinê.
- Add thê cúbêd búttêr ãnd mix with thê pãddlê ãttãchmênt ón lów spêêd úntil thê bãttêr rêsêmblês brêãdcrúmbs. Íf yóú ãrê úsing ã fóód prócêssór púlsê ã fêw timês tó ãchiêvê this têxtúrê.
For full instructions kindly visit : www.supergoldenbakes.com
Comments
Post a Comment