ÍNGRÉDÍÉNTS
Fòr thè Pástry Crèám :
- 1 1/2 cups/340 mìllìlìtèrs hálf ánd hálf
- 1/2 cup/90 gráms sugár
- 1/2 vánìllá bèán (òr vánìllá bèán pástè òr 1 táblèspòòn vánìllá sugár)
- 2 lárgè èggs (ròòm-tèmpèráturè)
- 1 lárgè ègg yòlk (ròòm-tèmpèráturè)
- 3 táblèspòòns/30 gráms flòur (áll-purpòsè)
- 1/4 tèáspòòn/2 gráms sált
- 1 cup/226 gráms crèám (hèávy whìppìng)
- 2 tèáspòòns/8 gráms yèást (ìnstánt)
- 4 cups/500 gráms flòur (áll-purpòsè)
- 2 táblèspòòns flòur (áll-purpòsè)
- 7 1/2 táblèspòòns/100 gráms buttèr
- 2 1/2 táblèspòòns/75 gráms hònèy
- 1 cup/225 mìllìlìtèrs mìlk (lukèwárm but nòt hòt)
- 1 lárgè ègg (ròòm-tèmpèráturè)
- 1/2 tèáspòòn/4 gráms sált
- 1/4 cup/50 gráms sugár
- 1/2 cup/125 gráms hònèy
- 9 táblèspòòns/125 gráms buttèr
- 2 cups/150 tò 200 gráms álmònd (slìcès òr slìvèrs)
- 1/2 tèáspòòn/4 gráms vánìllá èxtráct
Mákè thè Pástry Crèám :
- Ín á mèdìum sáucèpán òvèr mèdìum-lòw hèát, còmbìnè hálf-ánd-hálf wìth 1/2 cup sugár ánd vánìllá stìrrìng cònstántly tò dìssòlvè sugár.
- Ín á smáll bòwl, whìsk tògèthèr 2 èggs ánd ègg yòlk wìth 3 táblèspòòns òf flòur ánd 1/4 tèáspòòn sált untìl smòòth.
- Tèmpèr thè ègg mìxturè by áddìng 1/4 tò 1/2 cup hòt hálf-ánd-hálf mìxturè tò thè èggs, whìskìng cònstántly. Thèn stìr thè ègg mìxturè ìntò thè rèst òf thè hálf-ánd-hálf ìn thè sáucèpán ìn á thìn strèám, whìskìng cònstántly.
- Kèèp stìrrìng untìl mìxturè stárts tò thìckèn but dò nòt lèt ìt bòìl. Whèn ìt ìs thìck ènòugh tò còát thè báck òf á spòòn, rèmòvè fròm hèát, pòur ìntò á bòwl whìch hás bèèn sèt òn tòp òf á bòwl òf ìcè cubès. Stìr sèvèrál tìmès.
- Plácè plástìc wráp òvèr thè pástry crèám sò thát ìt tòuchès thè surfácè tò prèvènt á skìn fròm fòrmìng.
- Whèn thè pástry crèám hás còòlèd dòwn sòmè, rèmòvè ìt fròm thè ìcè báth ánd stòrè ìt ìn thè rèfrìgèrátòr untìl rèády tò ássèmblè.
- Dòn't wòrry, yòu wìll ìncòrpòrátè thè 1 cup òf hèávy whìppìng crèám ìntò thè còld pástry crèám just bèfòrè ássèmblìng thè cákè.
- Ín á lárgè bòwl, whìsk tògèthèr ìnstánt yèást ánd flòur.
- Ín á mìcròwávè-sáfè bòwl, hèát 7 1/2 táblèspòòns buttèr wìth 2 1/2 táblèspòòns hònèy untìl just mèltèd. Stìr ìn lukèwárm mìlk, ádd 1 ègg, 1/2 tèáspòòn sált, ánd whìsk wèll. Thìs mìxturè shòuld hávè á tèmpèráturè òf 100 F / 38 C.
For full instructions kindly visit : www.thespruceeats.com
Comments
Post a Comment