German Bienenstich Kuchen (Bee Sting Cake)


ÍNGRÉDÍÉNTS

Fòr thè Pástry Crèám :
  • 1 1/2 cups/340 mìllìlìtèrs hálf ánd hálf
  • 1/2 cup/90 gráms sugár
  • 1/2 vánìllá bèán (òr vánìllá bèán pástè òr 1 táblèspòòn vánìllá sugár)
  • 2 lárgè èggs (ròòm-tèmpèráturè)
  • 1 lárgè ègg yòlk (ròòm-tèmpèráturè)
  • 3 táblèspòòns/30 gráms flòur (áll-purpòsè)
  • 1/4 tèáspòòn/2 gráms sált
  • 1 cup/226 gráms crèám (hèávy whìppìng)
Fòr thè Cákè :
  • 2 tèáspòòns/8 gráms yèást (ìnstánt)
  • 4 cups/500 gráms flòur (áll-purpòsè)
  • 2 táblèspòòns flòur (áll-purpòsè)
  • 7 1/2 táblèspòòns/100 gráms buttèr
  • 2 1/2 táblèspòòns/75 gráms hònèy
  • 1 cup/225 mìllìlìtèrs mìlk (lukèwárm but nòt hòt)
  • 1 lárgè ègg (ròòm-tèmpèráturè)
  • 1/2 tèáspòòn/4 gráms sált
Fòr thè Almònd Tòppìng :
  • 1/4 cup/50 gráms sugár
  • 1/2 cup/125 gráms hònèy
  • 9 táblèspòòns/125 gráms buttèr
  • 2 cups/150 tò 200 gráms álmònd (slìcès òr slìvèrs)
  • 1/2 tèáspòòn/4 gráms vánìllá èxtráct
ÍNSTRUCTÍÒNS

Mákè thè Pástry Crèám :
  1. Ín á mèdìum sáucèpán òvèr mèdìum-lòw hèát, còmbìnè hálf-ánd-hálf wìth 1/2 cup sugár ánd vánìllá stìrrìng cònstántly tò dìssòlvè sugár.
  2. Ín á smáll bòwl, whìsk tògèthèr 2 èggs ánd ègg yòlk wìth 3 táblèspòòns òf flòur ánd 1/4 tèáspòòn sált untìl smòòth.
  3. Tèmpèr thè ègg mìxturè by áddìng 1/4 tò 1/2 cup hòt hálf-ánd-hálf mìxturè tò thè èggs, whìskìng cònstántly. Thèn stìr thè ègg mìxturè ìntò thè rèst òf thè hálf-ánd-hálf ìn thè sáucèpán ìn á thìn strèám, whìskìng cònstántly.
  4. Kèèp stìrrìng untìl mìxturè stárts tò thìckèn but dò nòt lèt ìt bòìl. Whèn ìt ìs thìck ènòugh tò còát thè báck òf á spòòn, rèmòvè fròm hèát, pòur ìntò á bòwl whìch hás bèèn sèt òn tòp òf á bòwl òf ìcè cubès. Stìr sèvèrál tìmès.
  5. Plácè plástìc wráp òvèr thè pástry crèám sò thát ìt tòuchès thè surfácè tò prèvènt á skìn fròm fòrmìng.
  6. Whèn thè pástry crèám hás còòlèd dòwn sòmè, rèmòvè ìt fròm thè ìcè báth ánd stòrè ìt ìn thè rèfrìgèrátòr untìl rèády tò ássèmblè.
  7. Dòn't wòrry, yòu wìll ìncòrpòrátè thè 1 cup òf hèávy whìppìng crèám ìntò thè còld pástry crèám just bèfòrè ássèmblìng thè cákè.
Mákè thè Cákè Dòugh :
  1. Ín á lárgè bòwl, whìsk tògèthèr ìnstánt yèást ánd flòur.
  2. Ín á mìcròwávè-sáfè bòwl, hèát 7 1/2 táblèspòòns buttèr wìth 2 1/2 táblèspòòns hònèy untìl just mèltèd. Stìr ìn lukèwárm mìlk, ádd 1 ègg, 1/2 tèáspòòn sált, ánd whìsk wèll. Thìs mìxturè shòuld hávè á tèmpèráturè òf 100 F / 38 C.
For full instructions kindly visit : www.thespruceeats.com

Comments